Hur går man tillväga?

Olika typer av koncept beroende på vad man vill ha ut av Alla Kan.
Företag- Skolor- Föreningar

VÅGA PROVA NÅGOT NYTT UTANFÖR BOXEN!

-Föreläsning

Om projektet "Alla kan" och hur livet som rullstolsburen kan vara. Vi speglar en sittande värld med en stående. Att hitta vägar till sina mål och vad som kan hända på vägen. I föreläsningen finns alltid Pelle Sköldbäck och Andreas Söderkvist medverkande. Pelle som 2012 utsågs till Svensk hjälte i kategorin, Årets eldsjäl. För Pelle finns inga hinder utan han ser bara möjligheter. Andreas är elitfotbollsdomare och han berättar om hur hans vardag ser ut och om hans drömmars mål.) Inspirationsföreläsning utöver det vanliga!

-Koncept för skolor:

-"Idrott för alla dag". Detta är en längre dag där man får gå igenom många av de aktiviteter som vi erbjuder. (Se aktiviteter i aktivitetsmenyn.) Här får man uppleva aktiviteter, föreläsningar och diskussioner. Välj aktiviteter och sätt ihop en dag som passar just er.

-Kortare ”Idrott för alla” dag

Välj utifrån projektbeskrivningen vilka aktiviteter ni vill utöva och därifrån sätter vi ihop en kortare dag från ett mindre antal aktiviteter. 3-4 aktiviteter kan man klara av på 2-3 timmar.

-Företagsevenemang

Kick off eller Teambuilding
Aktiviteterna passar utmärkt för att sammansvetsa en grupp eller bara för att göra något annorlunda som är fantastiskt roligt. Välj vilka aktiviteter ni vill utöva, sätt ihop grupperna och sen är det hela igång! Det är lite annorlunda att samarbeta i det tysta, i den icke seende världen eller när man hamnar i rullstol.


Så här går man tillväga:

1. Bestäm hur lång tid ni vill ha aktiviteten.
2. Välj antal aktiviteter ni vill utöva.
3. Se över hur många personer som ska medverka, ev dela in i mindre grupper.
4. Vilken lokal kan användas för aktiviteten?
5. Skicka ett mail till info@allakanidrottforalla.se eller fyll i formuläret under kontakta oss i menyn.


Priset bestäms utifrån följande:

Tid på aktiviteten
Antal utövare
Ev. hallkostnad
Körersättning från Ängelholm